Dutch Master Painters

Dutch Master Painters (DMP) slaat voor kunstenaars de brug tussen creëren, kijken en kopen. DMP kent inmiddels een mooie mix van erkende grootmeesters, aanstormend talent en bijzondere lokale kunstenaars. Wij (Bert van Gerwen , Giséla in het Veld) hebben inmiddels veel ervaring als galeriehouder en gastcurator in musea.

We maken doorlopend - vaak als gastcurator - tentoonstellingen in binnen- en buitenland en hebben een groot netwerk opgebouwd van kunstenaars en kunstinstellingen. We weten hierdoor zeer goed eigentijdse kunstenaars te koppelen aan potentiële liefhebbers/klanten. 

Vaak werken we samen met musea of voor grote evenementen, en zijn we bijna altijd verantwoordelijk voor de hele tentoonstelling. Daarbij nemen we alle onderdelen voor onze rekening: concept uitwerking, ontwerp en drukwerk (o.a. kalenders, boeken etc), promotie, websites, video's, sprekers, evenementen, verkoop/veiling van werken etc.

Ook brengen wij kunstcollecties in kaart van naoorlogse kunstenaars.Wij vertellen het verhaal en brengen kunstwerken/collecties naar meer bekendheid, op kunstzinnige wijze via events en diverse media.

Voor veel mensen geldt dat ze op events vaak hele mooie werken zien maar zich toch afvragen hoe dat thuis of op kantoor zou staan. Is dat schilderij niet te groot, passen de kleuren wel, waar zetten we deze prachtige sculpturen? 
Om die reden vervullen wij ook de functie van ‘kunstmakelaar’. 

Bert van Gerwen en Giséla in het Veld
www.dutchmasterpainters.com
© Dutch Master Painters All rights reserved.