Schilderwedstrijd 'Op zoek naar jezelf'

Deze competitie haalt het beste uit jou naar boven: zoek jezelf in een door jou gemaakt schilderij. Het ligt voor de hand dat je dan gaat werken aan een zelfportret, maar de uitdaging kan je ook breder zien, bijvoorbeeld een landschap waar jij je helemaal thuisvoelt en tot uiting komt door jouw aanwezigheid die als het ware  van het doek af spat! Of je maakt een traditioneel portret zoals Rembrandt deed...
Alles mag en kan.. Gebruik van materialen is vrij, afmeting maximaal 50x70 cm.

Op basis van je ingezonden foto (niet groter dan 4 mb) van je schilderwerk, maakt de vakjury een selectie . Inzenden is mogelijk voor amateur schilders, tot 30 september door foto van je werk te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben jij één van de 10 geselecteerde kandidaten, dan verneem je dat vóór 1 oktober aanstaande. Die 10 gaan verder naar de volgende ronde om in het museum op 16 oktober een masterclass van een gerenommeerde portretschilder te krijgen, bij mooi weer in de museumtuin. De werken zullen tijdens de ontknoping in het museum worden tentoongesteld en tijdens een feestelijk moment wordt de winnaar bekendgemaakt.  Kijk hier voor laatste nieuws en programma

De winnaar ontvangt een voucher voor kunstcoaching, het boek 'Op zoek naar Brederoc' en een schilderpakket. De top 3 mag gedurende de tentoonstelling ' op zoek naar Brederoc, schilder met een missie' in het Tongerlohuys museum hun werk exposeren. De expositie loopt van 11 september tot 28 november 2022.

Uiteraard zal er veel bekendheid worden gegeven aan de schilderwedstrijd, o.a. door BN De Stem.

Schrijf je nu in, dan kan je meteen aan de slag!

Je kunt hieronder inschrijven door je gegevens hieronder in te vullen en € 35 over te maken naar bankrekening NL52 INGB 0001 0669 57 tnv Missieprocuur van Mill Hill, onder vermelding van je naam en woonplaats. We vragen je e-mailadres om je op de hoogte te houden van je inzending en de beoordeling door de jury. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden na drie maanden verwijderd.

De opbrengst is uiteraard voor het goede - missie - doel, dat bij Mill Hill in goede handen is!

Mill Hill is ANBI geregistreerd:
ANBI/RSIN 006 583 489

Vul uw naam in.
Vul geen geldig e-mailadres in.
Vul uw straat in.
Vul uw huisnummer in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.

Door het versturen van deze aanmelding verklaar je akkoord te zijn met de voorwaarden voor de schilderwedstrijd "Op zoek naar jezelf".

© Dutch Master Painters All rights reserved.