Kalender 2023 van project Brederoc

De Missie Kunstkalender bleek de afgelopen jaren een groot succes. Reden voor Mill Hill Missionarissen om de traditie voort te zetten. De 2023 editie wordt gewijd aan de introductie van het boek “Op zoek naar Brederoc” over de missionaris Kees Breed van Mill Hill.

Een bijzondere man, gepromoveerd kerkrechtgeleerde, die enerzijds vele tientallen jaren sociaal werker was op de Filipijnen, maar anderzijds vooral ook kunstschilder, en kritische filosoof met een verbindende blik op de wereldontwikkelingen.

Het idee van deze missiekalender is ontstaan door de nalatenschap van Kees Breed († 26 dec 2017) welke bestond uit circa 800 kunstwerken en een grote hoeveelheid geschriften. In samenwerking met Dutch Master Painters is door Mill Hill Missionarissen besloten om deze onverwachte vondst te delen met een groter publiek.

We zijn op zoek gegaan naar Brederoc, de sociaal bewogen missionaris en kunstenaar in beeld en tekst. Dit doen wij door o.a. museale exposities in 2021, het maken van een Brederoc boek, films én door de kunstkalender te presenteren, de comeback van de Missiekalender zo u wilt. Gedachte achter de fraaie, kleurrijke uitgave van deze kunstkalender is de kracht van kunst. Kunst verbroedert, ontroert, roept vragen op.

De kalender is een mooi eindejaarsgeschenk, relatiecadeau of (onderdeel van een) kerstpakket.

De prijs van de kalender is 16,00 euro. Bij afname van:

• 30-49 kalenders: € 14,-- per stuk inclusief opname van uw bedrijfslogo
• 50 of meer kalenders: € 13,-- per stuk inclusief opname van uw bedrijfslogo

De opbrengst van de kalender gaat direct naar Mill Hill projecten in de Filipijnen, India en Oost- en West-Afrika. Daarbij wordt geïnvesteerd in bouw van scholen, het verbeteren van opleidingen, en beheer van weeshuizen en opvang van kindsoldaten.

De kalender wordt verkocht door Mill Hill MIssionaries.  NB! Opname logo is mogelijk tot 1 november

U kunt de kalender bestellen door uw gegevens hieronder in te vullen. Indien u meer dan 1 exemplaar bestelt dan nemen wij contact op met u over de verzendkosten. U kunt het aankoopbedrag overmaken naar bankrekening NL52 INGB 0001 0669 57 tnv Missieprocuur van Mill Hill, onder vermelding van 'kalender' en uw naam en woonplaats.

Impressie Missie Kunstkalender
Mill Hill is ANBI geregistreerd:
ANBI/RSIN 006 583 489

Vul uw naam in.
Vul geen geldig e-mailadres in.
Vul uw straat in.
Vul uw huisnummer in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Invalid Input

© Dutch Master Painters All rights reserved.